Linneas dag

Snowcrystal nr 418

Kategori: Nails

Nu har jag fått hem mina snowcrystal nagellack. Finns att köpa här.
Den första jag provat är nr 418 från vår/sommar kollektionen 2009. Färgen är en mörk citrongul. Jag har målat två lager.
Jag tyckte det var lite svårt att måla på och få snyggt. Så jag var tvungen att tvätta bort det första försöket. det andra försöket gick bättre. Då målade jag ett extremt tunt första lager då var det lättare att få det jämt och snyggt.

The Body Shop Smoke & Fire hösten 2010

Kategori: Kollektioner

Har precis sett några nya produkter som the body shop kommer att släppa 1:a augusti (vet inte om det gäller Sverige också). Kollektionen heter Smoke & Fire och innehåller produkter för både ansikte, ögon och läppar.

Jag är supersugen på den pressade rougen med de vackra höstlöven. Me wants it!


Tre nya singelögonskuggor i färgerna Velvet Green, Peach och Midnight Blue. Med E-vitamin och Community Trade marulaolja. Dessa ögonskuggor sägs även vara crease-resistant, dvs. att de inte kommer lägga sig i veck på ögonlocket under dagen.


Kajalpennor i färgerna Charcoal, Evergreen och Steel. Kommer i en uppskruvningsbar läppstiftshylsa. Ska bli spännande att se hur de fungerar eftersom de ser ut som jumbokritor för barn.


Autumn Leaves i färgerna Berry och Chestnut. Kan användas som bronzer, highlighter eller som rouge.


Tre nya färger av The Body Shops läppstift Colorglide kommer till hösten. Innehåller E-vitamin och jojobaolja.

Ny favorit

Kategori: Make-up

Jag har inte använt ögonbrynspenna sedan jag gick i högstadiet. Då använde jag mig utav H&Ms men bytte ganska snabbt till att använda en ögonskugga från Isadora. När den tog slut och inte gick att köpa längre så köpte jag ögonbrynsskugga från MUS.
Men nu när jag var till Stockholm så köpte jag en ögonbrynspenna från Estée Lauder. Villken skillnad det blir mot för skugga och mycket enklare att använda, jag älskar den.

Min är den ljusaste, 01 Soft Brown.